31 Αυγούστου 2011

Crimson Fists Sternguard

Έτοιμη και η επόμενη μονάδα των Crimson Fists μου. Sternguard Veterans!

Nikiphorus Sternguard  Squad

Τα περισσότερα μοντέλα είναι πλαστικά με μικρά conversions και επιπλέον bits για να ξεχωρίζουν σαν βετεράνοι στο πεδίο της μάχης. Σε αυτό βοηθάνε και τα beaky helmets τους βέβαια. Σχετικά με το βάψιμο, είπα να τους προσθέσω μια κόκκινη γραμμή στα κράνη για να ξεχωρίζουν, και να έχουν και μια πινελιά "old school". Άλλωστε στην εποχή του Rogue Trader, τα πρώτα artwork της GW είχαν τους Crimson Fists με μια κόκκινη γραμμή στα κράνη, όπως φαίνεται και πάνω δεξιά στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Με αυτήν την μονάδα, η λίστα μου πλέον έχει πάρει την τελική της μορφή. Στο μέλλον θα πρέπει να προσθέσω ένα Razorback για την μεταφορά των Sternquard και ένα Land Raider για τους Terminators. Με τα δύο τανκς, θα έχω πλέον 1500 πόντους έτοιμους για παιχνίδι! 

Combi - Melta 1
Sternguard 1
Combi Melta 2

Sternguard 2


Sergeant (Combi Melta + Power Fist)
Sternguard 3

3 σχόλια:

  1. No school like old school!! Τι μου θυμησες τωρα...! Φοβερο βαψιμο οπως παντα! Keep em coming! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Omorfa ta pallikaria. Den exw kapoia idiaiteri paratirisi gia to bapsimo. Mia erwtisi mono, pws skopebeis na tous pai3eis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα σχόλια και τους δύο!

    Για το παιχνίδι, έλεγα να τους βάλω σε ένα razorback και να κυνηγάνε tanks ή να τρέχουν για να βγάλουν μικρές αντίπαλες μονάδες από objectives. Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εννοείτε ότι οι συμβουλές στρατηγικής είναι ευπρόσδεκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή