26 Οκτωβρίου 2010

Some more love for LotR!

Τελικά οι "μικρές" μινιατούρες του LotR έχουν πολύ ενδιαφέρον. Γρήγορο βάψιμο πάνω από όλα και πολύ όμορφα σκαλίσματα. Δεν είναι τυχαίο το ότι όλη την σειρά σχεδόν την έχουν επιμεληθεί οι γνωστοί δίδυμοι Perry brothers.

Την εβδομάδα που μας πέρασε κατάφερα να ξεκλέψω χρόνο από το διάβασμα μου και να βάψω μερικούς ήρωες για το παιχνίδι. Τα τέσσερα χόμπιτ και τους μάγους Gandalf the Grey και Ragadast the Brown.


Παράλληλα ετοιμάζω τους Gondorians μου, σιγά και σταθερά πλησιάζω τους 300 πόντους!

Σε άλλα νέα για το LotR, και για όσους δεν το ξέρουν οι ταινίες "the Hobbit" ετοιμάζονται πυρετωδώς και θα είναι έτοιμες το 2012! Μετά από ένα μικρό πάγωμα του πρότζεκτ λόγω χρημάτων και αποχωρήσεων, η απόφαση πάρθηκε για να αρχίσουν τα γυρίσματα και μάλιστα σε 3d!

http://the-hobbit-movie.com/2010/10/16/the-hobbit-movie-gets-green-light/

Τέλος και για όσους δεν μπορούν να περιμένουν,  υπάρχει και το youtube και οι δύο υπέροχες ταινίες από fans του κόσμου του Tolkin. Φθηνές παραγωγές με άγνωστους ηθοποιούς αλλά πανέμορφο αποτέλεσμα!

The hunt for Gollum
Born of hope

3 σχόλια:

  1. Auto pou mou aresei me tis miniatoures to LotR einai oti exoune ftiaxtei se sxedon pragmatiki klimaka kai oxi se auto to periergo "heroic scale" tou Fantasy kai tou 40k. Gia emena einai ligo poio duskolo na baftoun mias kai oi leptomereies einai mikroteres alla genikotera dinoun ena polu poio realistiko apotelesma :) Exw kai egw 8ammenes kati miniatoures LotR pou epaiza palia alla epeidi me nikousane sunexeia ta dwdekaxrona to paratisa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η ομορφιά του συστήματος μάχης του LotR πιστεύω. Ότι είναι τόσο απλό που το μαθαίνουν γρήγορα και τα 12χρονα. Είναι αυτό που λένε ότι η ομορφιά είναι στα απλά πράγματα.

    Κάποιοι το κατηγορούν βέβαια ότι η στρατηγική του βασίζεται στο να φέρνεις 6άρες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Από την εμπειρία μου στο LothS (ίδιο σύστημα μάχης) έχει αρκετή στρατηγική στον συνδυασμό κίνησης - "heroic actions" και συνδυασμού επιθέσεων.

    Άντε ψήσου να τα βάψεις και εσύ τα δικά σου, είναι κρίμα να μένουν μινιατούρες στο ντουλάπι θαμμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oxi bamenes einai an kai den einai kai toses polles. Exw kamia 300 pontous sxedon mono Orcs me kana duo Ringwraiths. Alla tote den upirxane kai polles epiloges apo modela opote den eixa parei polu prama.
    Den me xalage san paixnidi alla epeidi epaiza sunexeia me paidakia pou eixane Elves kai Dwarfs kai dunatous hrwes panta exana kai kapou mou tin edwse kai ta paratisa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή