16 Ιανουαρίου 2012

New year, new army!

Δεν θα καταφέρω ποτέ να προσηλωθώ σε ένα project...

...και εκεί που έλεγα να τελειώσω τους dunlendings μου για το lotr, με έπιασε μια νοσταλγία για τα High Elves τα οποία ήταν και ο πρώτος μου στρατός στο Warhammer. Είπα λοιπόν να ξαναφτιάξω τα High Elves μου, αυτή την φορά όμως με ένα διαφορετικό color scheme σε σχέση με το συνηθισμένο μπλε-άσπρο της GW. Κατέληξα λοιπόν στο μπεζ-λευκό χρώμα με έντονες αποχρώσεις του καφέ και λίιιγο πράσινο. Μάλιστα έβαψα και τα πρώτα μοντέλα για να τεστάρω το color scheme:


Ο στρατός προέρχεται από την Cothique, στα σύνορα με την Chrace. Μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από τα δάση και τα βουνά της. Εξού και οι καφέ - πράσινες αποχρώσεις για να σπάνε το μπεζ. Σκέφτομαι να φτιάξω μια μεγάλη κεντρική μονάδα από White Lions και μια μεγάλη μονάδα από Seaguards που φυλάνε τις ακτές των βόρειων επαρχειών της Ulthuan. Και βέβαια από έναν τέτοιο στρατό, δεν θα μπορούσαν να λύπουν και μερικοί αετοί, σαν κάτοικοι των βουνων της Chrace. Προς το παρών όμως, ας αρκεστούμε στα πρώτα test μοντέλα: 


4 σχόλια:

  1. Great stuff, loving your colour scheme, I've always wanted to do a Chrace themed army - keep up the good work! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Excellent work. I especially like the spearman. I'm also toying with a few high elves myself. I'm working on a test model now with the intention of converting the others to represent Tolkien's elves in The Silmarillion. I look forward to seeing more of your elves!

    ΑπάντησηΔιαγραφή