8 Ιανουαρίου 2012

The army of Al-Haikk

H γη της Araby βρίσκεται νότια της Old World, στην βορειοδυτική ακτή των Southlands. Είναι ένα βασίλειο των ανθρώπων που αποτελείται από μικρότερα χαλιφάτα. Ένα από αυτά, είναι και το χαλιφάτο του Al-Haikk, η πόλη που είναι γνωστό στην old-world ως η πόλη των ληστών.


Πίσω στην 7η έκδοση του Warhammer, είπα να φτιάξω έναν στρατό Tomb Kings με θέμα την γη της Araby και το Al - Haikk. Έναν στρατό "χίλιες και μία νύχτες", μιας και στην Araby υπάρχουν πολλά τζίνι, ιπτάμενα χαλιά και... άραβες! Ο στρατός αυτός έγινε κυρίως για το δημιουργικό του μέρος και λιγότερο για παιχνίδι, μιας και στην ουσία τον έφταξα σαν δώρο στην "κυρία Elhion", η οποία με βοήθησε να βρω το θέμα. Αρκετά με τα λόγια, πάμε στις φωτογραφίες!


Για αρχή μια φωτο από το work in progress των conversions. To σώμα είναι κυρίως από high elves και το κεφάλι από empire με τουρμπάνια από green stuff.

Και το αποτέλεσμα:

Archers
Wizard (Liche priest)

Flying Carpet (Carrion)
Flying Carpets (Carrions)
Liche Priest 2
Book of Secrets (counts as Casket of Souls)
Chariots
Spider Djinn (Scorpion) and Swarms
Sultan (Tomb King)
champion
Warriors
Sorceress (Liche Priest / Reaper miniature)

Djinns (count as Ushabti)


Θεωρητικά κάποτε θα τον ανανεώσω τον στρατό για την 8η έκδοση... πρέπει να σκεφτώ βέβαια μερικά κατάλληλα και θεματικά conversions για τις νέες μονάδες των Tomb Kings (πχ Warsphinx / Necrosphinx) . Εννοείτε ότι όλες οι ιδέες για conversions είναι καλοδεχούμενες!!! 

1 σχόλιο: