15 Ιουνίου 2011

Crimson Fists tactical

Περνώντας μετά από αρκετό καιρό στο 40Κ, αποφάσισα να βάψω μερικούς Space Marines που παρέμεναν ασταρωμένοι για αρκετό καιρό σε ένα κουτί. Σαν color scheme, είπα να δοκιμάσω το scheme των Crimson Fists, ένα τάγμα που ανέκαθεν μου άρεσε σαν ιστορία και σαν χρώματα.

Οι Crimson Fists εν ολίγοις είναι ένα τάγμα που προέρχεται από τους Imperial Fists και που προς το παρών "μαζεύει τα κομμάτια" του μετά από την επιδρομή των Ορκς του Snagrod στον πλανήτη τους, τον Rynn. Η επιδρομή αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον αποδεκατισμό του τάγματος και τις τεράστιες καταστροφές στον πλανήτη τους.

Ξεκίνησα λοιπόν βάφοντας 5 tacticals ακολουθώντας απλά βήματα για να πετύχω το σκούρο μπλε χρώμα στην πανοπλία τους. Ιδού το αποτέλεσμα, που ελπίζω σύντομα να επεκταθεί σε πλήρη δεκάδα ή και γιατί όχι σε έναν μικρό στρατό...




3 σχόλια:

  1. Muhahaha! 40k, kalosires stin skoteini pleura :P
    Ta mple einai ena tsak skoteinotera apo oso 8a eprepe kata tin gnomi mou kai den eimai kai sigouros gia to ti xrwma 8a eprepe na einai oi imperial aquilas sto sti8os. Genikotera, arketa kali douleia, sunexise etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως Ηλθες στο 40.000 Elhion.Διαβασε το "Rynn's World" μια εξαιρετικη νουβελα για τους Crimson Fists.Mαζεψε ιδεες για το Fluff τους και ονοματα.Εκανες μια πολυ καλη επιλογη και αρχη.Συνεχισε ετσι φιλαρακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας!

    Antipope, ίσως είναι και η λήψη που τους κάνει τόσο σκούρους αλλά έχεις και δίκιο από την άλλη. Θα δω τί θα αλλάξω στην "συνταγή" μου όσο είναι νωρίς για να τους κάνω πιο ανοιχτόχρωμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή