10 Απριλίου 2011

Plastic Osgiliath Veterans

Επιτέλους ένα νέο post στο blog! Η θητεία στον στρατό δεν δίνει πολλές ευκαιρίες για πρόσβαση στο ιντερνετ τελικά, με αποτέλεσμα να αφήσω το blog μου χωρίς ανανέωση για πάνω από 3 μήνες... Παρόλα αυτά στον ελεύθερο χρόνο μου δίνεται η ευκαιρία να βάψω μέσα στον στρατό! Οι συνθήκες βέβαια δεν είναι οι καλύτερες, εντούτοις είναι καλύτερα από το τίποτα...

Nikos Chatzigrigoriou

Έπεσαν στα χέρια μου λοιπόν (thanx Tzorz!) αρκετά πλαστικά μοντέλα Gondorians από το παιχνίδι Lord of the Rings. Είχα ήδη αρκετούς πλαστικούς Warriors of Minas Tirith (WoMT), οπότε αποφάσισα να μετατρέψω μερικούς σε Osgiliath Veterans. Τα μοντέλα των Osgiliath Veterans της GW, είναι μεταλλικά και ως αποτέλεσμα αρκετά ακριβά. Στην ουσία όμως, είναι απλοί WoMT με έξτρα λεπτομέρειες όπως κάπες, μούσια, φθορές στις πανοπλίες και σακίδια, όπως φαίνεται και στην δίπλα εικόνα. Με λίγο green stuff λοιπόν, προσέθεσα κάπες και μούσια σε πλαστικούς WoMT, ενώ χρησιμοποίησα και μερικά σακίδια από πλαστικά κιτ της Empire από Warhammer. Επέλεξα να μετατρέψω μόνο WoMT με hand weapons + shield και spear + shield και όχι πολεμιστές με τόξα καθώς δεν βρίσκω τον λόγο από πλευράς κανόνων του lotr να χρησιμοποιήσει κανείς Osgiliath veterans με τόξα. Είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα να προσθέσω κάπες σε μοντέλα χρησιμοποιώντας Green Stuff οπότε το όλο εγχείρημα ήταν και μια μικρή προπόνηση. Στο αποτέλεσμα λοιπόν: 



Η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι καλή, όπως άλλωστε και η ποιότητα του βαψίματος ελέω έλλειψης σωστού φωτισμού στο στρατόπεδο. Με την πρώτη ευκαιρία θα προσθέσω γρασίδι στις βάσεις και έτοιμα τα μοντέλα. Ίσως στο μέλλον προσθέσω άλλους 2-3 βετεράνους στην συλλογή μου αλλά αυτό θα φανεί και από το playtesting, ανάλογα με το αν βοηθούν ή όχι στην μάχη σε σχέση με τους απλούς WoMT. 





4 σχόλια:

  1. Ah, auta einai! Bapsimo ston strato. Egw oute kan pou to skeftomouna, asxetio ama den eixa kai kamia ore3i episis. Kali sunexeia kai kalos politis :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη δουλεια φιλε μου.Αλλα μια και βαφεις στο στρατοπεδο γιατι δεν βαφεις Ιmperial Guard?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks for the comments guys! These veterans have not seen the battlefield yet, however they will soon do and I hope to have a report for you to see them in action in the near future!

    ΑπάντησηΔιαγραφή