29 Ιουλίου 2011

Second Tactical Completed

Έτοιμη και η δεύτερη tactical squad των Crimson Fists μου. Σαν ειδικά όπλα, διάλεξα ένα missile launcher και ένα melta gun, ενώ ο sergeant έχει και πάλι Power Fist για να βοηθάει στην μάχη σώμα με σώμα.



Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, χρησιμοποίησα μερικά κεφάλια από scouts σε αυτή την tactical squad για να αναπαραστήσουν "νέους" tactical marines.  Προσπάθησα έτσι να τονίσω το background των Crimson Fists, που λέει ότι το τάγμα βρίσκεται σε κατάσταση στρατολόγησης και ανασυγκρότησης μετά την επίθεση των Ορκς στον πλανήτη Rynn.

Και τέλος μια οικογενειακή φωτογραφία με τους πρώτους 750 πόντους των Crimson Fists μου. Αποτέλεσμα χαλαρού βαψίματος των τελευταίων 2 μηνών.


12 Ιουλίου 2011

Terminated!

Τέλος και η τρίτη μονάδα των Crimson Fists μου. Βετεράνοι σε terminator armor. Για να δώσω επιπλέον χαρακτήρα βετεράνων στα μοντέλα, αποφάσισα να βάψω χρυσές τις επωμίδες και το σχέδιο στις ασπίδες τους, ενώ πρόσθεσα μια λευκή γραμμή στα κράνη τους. Οι Terminators λοιπόν:







Οι 5 Terminators θα συνοδεύουν στο πεδίο της μάχης τον Librarian μου. Στο μέλλον πρέπει να φροντίσω να τους βρω και ένα μέσο μεταφοράς βέβαια (aka Land Raider), ως τότε όμως θα αρκεστούν στα deep strike! 



5 Ιουλίου 2011

Prison completed

Η φυλακή που ετοίμαζα για το σενάριο Preason Break του LotHS είναι έτοιμη. Μερικές φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν:





Για να αποκτήσει επιπλέον χαρακτήρα το κομμάτι, έβαψα μερικούς μόνιμους κατοίκους για το κελί. Έναν κρατούμενο πειρατή από την Foundry και ένα ποντίκι από τα έξτρα κομμάτια του Hero Quest.