30 Ιουνίου 2011

Terminators

Μετά από τόσες μπλε power armors που έβαψα για τις 2 μου tactical, είπα να κάνω και κάτι διαφορετικό... μπλε terminator armors!

Για να επεκτείνω τους Crimson Fists μου, αποφάσισα να βάψω για αρχή 5 Terminators με την δημοφιλή επιλογή thunder hammes + shield. Οι 5 termies θα "ακολουθούν" τον Librarian μου στην μάχη (σαν προσωπική φρουρά), για αρχή με τα πόδια (η και με teleport) μέχρι να μπουν όλοι μαζί σε ένα LR Crusader.

Τα δύο πρώτα μέλη της ομάδας λοιπόν, ο Sergeant Antiphus και ένας ακόμη ΤΗ-SS terminator!





27 Ιουνίου 2011

Crimson Fists Librarian + update 3

Συνεχίζοντας το project των Crimson Fists μου, έβαψα το HQ που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω. Ένα Librarian σε terminator armor. To μοντέλο είναι conversion από διάφορα πλαστικά bits. Το σώμα είναι από το κουτί των terminators, το power axe από assault marines, το αριστερό χέρι είναι από έναν απλό missile launcher marine ενώ τα υπόλοιπα bits (βιβλία - νεκροκεφαλές) είναι από πλαστικά κιτ Warhammer Fantasy (Empire). Τέλος το κόκκινο ύφασμα είναι μία από τις λίγες προσπάθειες μου με green stuff.


Πέρα από τον Librarian, έβαψα και μία ακόμη πεντάδα tacticals. Έτσι έχω πλέον τα μίνιμουμ απαιτούμενα για μάχη (2 troop + 1 HQ choices). Επόμενος στόχος είναι η επέκταση της 5άδας σε 10άδα και το βάψιμο κάποιου elite choice.


20 Ιουνίου 2011

Crimson Fists update

Η πρώτη tactical squad των Crimson Fists μου είναι έτοιμη. Μια φρεσκοβαμένη τυπική 10άδα με flamer και missile launcher, έτοιμη να υπερασπιστεί τον πλανήτη Rynn! Σε σχέση με το προηγούμενο post, πέρασα ένα επιπλέον Regal Blue τις power armors των CF για να "φωτίσει" λίγο παραπάνω.


Και για την μεταφορά της μονάδας, έβαψα και ένα Rhino:
Rhino front

Rhino rear


Και μια ¨οικογενειακή" φωτογραφία με τo τελικό αποτέλεσμα:


Επόμενος στόχος, να βάψω 5 tacticals και ένα HQ για να έχω τις ελάχιστα απαιτούμενες μονάδες για μάχη.



15 Ιουνίου 2011

Crimson Fists tactical

Περνώντας μετά από αρκετό καιρό στο 40Κ, αποφάσισα να βάψω μερικούς Space Marines που παρέμεναν ασταρωμένοι για αρκετό καιρό σε ένα κουτί. Σαν color scheme, είπα να δοκιμάσω το scheme των Crimson Fists, ένα τάγμα που ανέκαθεν μου άρεσε σαν ιστορία και σαν χρώματα.

Οι Crimson Fists εν ολίγοις είναι ένα τάγμα που προέρχεται από τους Imperial Fists και που προς το παρών "μαζεύει τα κομμάτια" του μετά από την επιδρομή των Ορκς του Snagrod στον πλανήτη τους, τον Rynn. Η επιδρομή αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον αποδεκατισμό του τάγματος και τις τεράστιες καταστροφές στον πλανήτη τους.

Ξεκίνησα λοιπόν βάφοντας 5 tacticals ακολουθώντας απλά βήματα για να πετύχω το σκούρο μπλε χρώμα στην πανοπλία τους. Ιδού το αποτέλεσμα, που ελπίζω σύντομα να επεκταθεί σε πλήρη δεκάδα ή και γιατί όχι σε έναν μικρό στρατό...




6 Ιουνίου 2011

Prison WIP

Την τελευταία εβδομάδα δεν είχα τον χρόνο για βάψιμο, αλλά δεν έμεινα κ άπραγος. Προσπάθησα να φτιάξω ένα κομμάτι τερέν για το παιχνίδι Legends of the High Seas και συγκεκριμένα μία μικρή φυλακή για το σενάριο Prison Break. Σαν βασικό υλικό χρησιμοποίησα μαύρο foamcore. Εδώ το αποτέλεσμα πριν περαστεί με άμμο και ατλακόλα:

Frontal view

Μερικές λεπτομέρειες: Το κελί έχει την δυνατότητα να ανοίγει βγάζοντας την οροφή (δεν φαίνεται εδώ) για να μπορεί να βγούν οι κρατούμενοι, ενώ η κεντρική πύλη αποτελείται από δύο στρώματα μπάλσας με χαρτόνι στο εσωτερικό για να μπορεί επίσης να ανοίγει:




Και τέλος μια φωτογραφία με την παρούσα κατάσταση, αφού δηλαδή πέρασα όλο το κομμάτι με ένα στρώμα ατλακόλα + λεπτή άμμο για να πάρει υφή και επιπλέον σκληρότητα. 


Σύντομα ελπίζω να αναρτήσω και το τελικό αποτέλεσμα!